Shenzhen xiazhifeng Electronic co.,ltd

Modh úsáide peann móil agus réamhchúraimí, físeán oibríochta

Vabastusaeg: 2020-11-27 13:54:09    Löögid: 7

Märkus: Käitamismeetodit ja püügivahendite kasutamist kohaldatakse Shenzhen Xiazhen Xiazhieng Electronics Co., Ltd. esimese ja teise põlvkonna mool pens üstelite suhtes.

 

Esiteks, kasuta paigalduse meetodit

Peen nõel: koos terve komplektiga pensüsteli pead, pööre päripäeva ja pinguta

Nõel: keerake nõela otse kellaosuti suunas ning torgake see pensüsteli pähe ja tõmmake see pingule.

Pöörake seda vastupäeva, kui seda ei kasutata

Märkus: üks nõel on ainult ühele inimesele infektsiooni vältimiseks

 

Teiseks, püügivahendite asukoha funktsioon on:

Tase 1-2: Toredad nõelad (väikesed rasvaosakesed/väikesed sünnimärgid)

2-3 ajamid: peened nõelad (väikesed ja keskmise suurusega mutid) ja paksud nõelad (keskmised ja väikesed täpid)


1-2011130U942M5.jpg


Kolm, indikaatorvalgus.

Topeltklõps aku taseme nägemiseks (3-indikaatortuled on rohelised, kui aku on täis laetud) Täielikult laetud, kolm indikaatorit süttivad rohelisena, vilkuvad punasena laadimise ajal

 

Neli, operatsiooni sissejuhatus

Esiteks.Lülitamisnupp (ON/OFF): vajutage kaua nuppu (ON/OFF) kolm sekundit sisse- ja väljalülitamiseks, punane tuli süttib pärast käivitamist ja vaikimisi on tase 1.Punane tuli esindab käigukasti valgust.Kui pärast pealelaadimist toimingut ei toimu, lülitub see automaatselt välja pärast 30 minutit; vajutab lühikese nupuga (ON/OFF) väljundvõimsuse väljalülitamiseks (number: 1 madalal käigul; number 2 keskkäigul; number 3 suure käiguga).Patarei taseme näitamiseks vajutage kiiresti (ON/OFF) nuppu kaks korda.Roheline tuli esindab kuva taset.Vajuta naasmiseks mis tahes klahvi.

Kaks.Töönupp (OUT): töötamise alustamiseks vajuta nuppu (OUT), vabasta see töö lõpetamiseks ja töötav näidik on oranž.

Kolmas.Kaitsefunktsioon: vajutage (out) nuppu kaua kaks minutit ja seade lakkab automaatselt töötamast.Kui teil on vaja tööd jätkata, peate selle vabastama (välja nupp) ja vajutama uuesti tööle.

 

Viiendaks, tähelepanu vajavad küsimused:

Esiteks.Soovitatav on kasutada esimest korda värskete sigade nahatesti seadmeid ja seejärel kasutada neid töötlemiseks, kui te olete täielikult kursis seadmete toimimise ja käitamisprotseduuridega.

Kaks.Kuna see seade võib tekitada koheselt kõrge temperatuuri efekte, siis hoidke seda korralikult, kui seda ei kasutata, et takistada lapsi ja inimesi, kes ei mõista seadet, kasutamast ja mängimast ohu vältimiseks.

Kolmas.Kõige parem on mitte pesta kahjustatud ala liiga palju 30-päeva jooksul pärast selle seadme töötlemist (piisab lihtsast hooldusest), ei tohi seda jõuga küürida ega koorikut kunstlikult koorida.

4Kui kahjustatud piirkond on sügelev (õrn liha kasvuperiood), ärge seda kätega eemaldage.Umbes 20-30 päeva pärast kukub kärn iseenesest maha.

5.Taastumisperiood on umbes kolm kuud.Soovitatav on mitte süüa ingverit (mis mõjutab naha siledust), veiseliha (toodab nõrk punane), sojakaste (toodab nõrk must) taastumise ajal.Pöörake taastumisperioodi jooksul tähelepanu eespool kirjeldatule.Naha saab taastada 95% originaalne nahk, ja pigment saab põletada otse masin, olenemata mis tahes värvi.Siis on õhukesed kärud nahal, ja kõik pigmendid naha on kontsentreeritud all kärud.Kui kärud on eemaldatud, kõik pigmendid nahal kukuvad maha ilma nakatumata.

Kuues.Kui seadet ei kasutata pikka aega, on soovitatav see laadida iga kolme kuni nelja kuu tagant, et säilitada elektrimaa kasutusiga.

7.Kui seade ei tööta, palun ärge võtke seda lahti ja proovige seda ise parandada, et vältida ohtu.Soovitatav on jätkata algse tootja ja35;39 remondiga.

Kaheksa.Seadme puhastamine otse vee või vedelikega on rangelt keelatud, et vältida seadmete sisenemist ja kahju või ohtu tekitamist.


未标题-1-恢复的.jpg


Kuuendaks eemaldage nahaplekid (väikesed alad), tätoveeringud (väikesed alad), rasvkoeosakesed, vanusetäpid, siirup, silmatorkavad armid, pigmenteeritud sünnimärgid, lamedad tüükad, tüükad, hüperplaasia, armide silumised, naha taimestik, samuti kasutasite Karboniseerimist verejooksu peatamiseks.

 

Seitse, operatsioonijärgsed ettevaatusabinõud

Esiteks.Kärbsed eemaldatakse umbes 4-10 päeva pärast operatsiooni ja ajutine naha erüteem või pigmentatsioon esineb kahjustatud piirkonnas.Pigment taandub järk-järgult ühe kuu pärast ja pigmentatsioon põhimõtteliselt normaliseerub pärast kolme kuud.Pigmendi tekke vältimiseks on oluline vältida tugevat valguskiirgust kolme kuu jooksul pärast ravi.

Kaks.Ärge sööge vürtsikat toitu, jooge alkoholi ega võtke pärast operatsiooni aspiriini, et vältida reaktsiooni ägenemist pärast ravi.

Kolmas.Pärast operatsiooni ei tohi teha kohalikku piirkonda märjaks ega nakatada ning hoida seda puhtana.


Kaheksa.Operatsiooni video muti sulepeast


Arvutiplatvorm Youku video õpetamise link:http://v.youku.comJah.spm=a2h0k.8111407.0.0 & alt=s1.8-1-1.2

Liikuv platvorm Youku video õpetamise link:http://m.youku.com/video/id_XMPEyMjM2NDUwNA.htmlJah.esimene kord=15 & source=


Eelmine: Fadhbanna teicniúla meaisín pl...

Järgmine: Is taisce é 1688. Mar fhocal sco...