Shenzhen xiazhifeng Electronic co.,ltd

Milline on Shenzheni laste parim allikatehas? Nende elektrilise U-kujulise hambaharja?Kuidas valida lapsed\\ e elektrilised hambaharjad õigesti.

Vabastusaeg: 2020-11-27 10:16:50    Löögid: 10

Lapsi&35;39;U-kujulist hambaharja nimetatakse ka laisaks hambaharjaks.laisk asi on see, et harja pea on U-kujuline, hammustades seda suus, see võib wrap ülemised ja alumised hambad hästi.Raputa hambaharja vasakule ja paremale, et hambaid pesta.Selline U-kujuline hambahari lastele on palju harjased, hea ümbris, ja nurk on kooskõlas Pap harjamise meetod.Puhastamine U-kujulise hambaharjaga on parem.Eriti lapsed ja#39;mudelid, multifilmi pildid tuledega, lapsed ja35;39 laulud võivad panna lapsed hammaste pesemisse armuma!


Hammaste pesemisel tuleb lisada kolm hambapinda: sisemine pind, välimine pind ja horisontaalne närimise pind.Pöörake pärast puhastamist erilist tähelepanu purihammastele (keele küljel) ja ülemistele purihammastele (põse küljel), sest need on kõige kergemini ärajäänud alad, kus beebi oma hambaid peseb.


Järgmised sammud võivad õpetada teile, kuidas oma last' te hambaid õigesti pesta:


Esiteks.Pese kõigepealt ülemiste ja alumiste hammaste ridade välimised küljed, aseta hambahari diagonaalselt igemete servale, kasuta rühma kaks või kolm hammast ning liiguta hambaharja üles ja alla mõõduka tugevusega.


Kaks.Ülemine- ja alumiste hammaste välimise külje harjamisel ühendage horisontaalsed ja vertikaalsed harjad ning pöörake ja tõmmake ringi harja, st joonistage M " kuju ülemistel hammastel ja W " kuju alumiste hammaste peal.


Kolmas.Siis peske hambad sisse ja korrake eespool nimetatud toiminguid.


4Kui harjatakse ukse sisekülge, tuleb hambahari asetada püstiasendisse ja harjada igemetest võru külge mõõduka tugevusega.Sama kehtib ka alumiste hammaste kohta.


5.Et närimispinda harjata, liiguta hambaharja edasi-tagasi närimise pinnale.


Lisaks peate järgima kolme-kahe süsteemi. " See tähendab, kolm korda päevas, pöörata tähelepanu ajale enne magamaminekut, kolm nägu hambaid (põsed, keel, hammustus ja tõstetud nägu) tuleb harjata, ja iga kord, kui sa pesed oma hambaid, pead harjama hoolikalt kolm minutit.


1-2010300944213b.jpg


Laste ja35;39; s U-kujulise hambaharja, Shenzhen Xiazhifeng Electronics Co., Ltd., lähtetehas on tervishoiu- ja ilu-varustus.Kõrgtehnoloogiline ettevõte, mis ühendab isiklikku hooldust, R & D-, tootmis- ja müügiteenused.Edasi-edasi-tagasi liikudes nõuab Xia Zhifeng alati järjekindlat edasiliikumist pragmaatilise ja uuendusliku teenindusvaimuga, keskendudes kõigele heale, püüdledes täiuslikkuse poole ja nõudes iga detaili ja saavutades iga helge tuleviku südamega.


Kuus laste ja#39;s U-kujuliste hambaharjade projektipõhist tipppunkti, mis on s õltumatult välja töötatud, kujundatud ja toodetud meie ettevõtte poolt ning mis hoolitsevad lapse ja#suu eest.


Esiteks.Helilaine vibratsioon, puhasta suu igas suunas;


Kaks.Spiraalne õhu kuivatamine, automaatsed baasventilatsiooniavad, õhu kuivatamise vesiplekid, kuivad ja hügieenilised;


Kolmas.45-sekundiline ajastus, turvaline ja turvaline;


4Purpurpunane valguse desinfitseerimine, 3-vend lilla valguse kiiritamine teisese reostuse vältimiseks, lapsed harjavad hambaid kergemini;


5.Magnetiline laadimine, mugav ja kiire;


Kuues.IPX7 veekindel, kogu keha on pestud, pole vaja muretseda vee sissepääsu pärast.


1-2010300944213b.jpg


Kolm sagedust, ühe võtmega lülitumine: massaažirežiim, madalsageduslikud massaažiigemed, une aroom, puhas ja lõõgastav kaks ühes; õrn režiim, madala sagedusega vibratsioon, õrn hammaste hooldamine, õrn puhastamine; puhastusviis, pintseldamine sees ja väljas, puhas jääk ’ Hambad tervemad.

Eelmine: No

Järgmine: Kas hambapuhastuse ostmine, et IQ...